Gratis verzending in België vanaf € 250,-

Hoe best de kraag van je rolkraagpull plooien

De rolkraagpull, een tijdloze klassieker in de wereld van herenmode, staat bekend om zijn stijlvolle uitstraling en veelzijdigheid. Maar hoe kan je nu best de kraag van je rolkraag plooien?

Video: Stap-voor-stap handleiding

Bekijk onze video waarin we stap voor stap demonstreren hoe je jouw rolkraag op de juiste manier kunt plooien, of je nu gaat voor de enkele of dubbele plooi. Onze eenvoudige instructies zullen je helpen om de perfecte look te creëren die bij jou past.

Enkele of dubbele plooi: de keuze is aan jou

Wanneer het aankomt op het plooien van de kraag van je rolkraag, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Sommigen verkiezen een enkele plooi, terwijl anderen de voorkeur geven aan een dubbele plooi. De keuze kan afhangen van diverse factoren, waaronder de lengte van je hals, hoeveel baard je draagt of gewoon wat je het meest comfortabel vindt.

De enkele plooi

Een enkele plooi is een eenvoudige maar toch elegante manier om de kraag van je rolkraag te stylen. Om dit effect te bereiken, trek je de kraag omhoog en plooi je deze één keer naar buiten toe. Dit geeft een nette, nonchalante uitstraling die bij verschillende outfits past.

De dubbele plooi

Voor degenen die wat meer structuur wensen, kan de dubbele plooi de voorkeur hebben. Het geeft een strakkere afwerking en kan bijzonder geschikt zijn voor mensen met een kortere nek.

Persoonlijke voorkeur en stijl

Het kiezen tussen een enkele of dubbele plooi is grotendeels afhankelijk van persoonlijke voorkeur en comfort. Experimenteer met beide stijlen om te ontdekken wat het beste bij jou past. Probeer rekening te houden met je eigen lichaamsbouw, gezichtsvorm en kledingstijl om te bepalen welke plooioptie het meest flatteus voor je is.

Ben je nog steeds onzeker over hoe je jouw rolkraag het beste kunt plooien? Geen zorgen! Wij staan altijd klaar om je te helpen bij het perfectioneren van je look.

Stijlvolle groeten,

Veerle & Betty

Wil je meer informatie? Heb je vragen?