Gratis verzending in België vanaf € 250,-

A fish named Fred

A Fish Named Fred is niet zomaar een kledingmerk; het is een uitdrukking van individualiteit en creatieve vrijheid. Voor mannen die graag experimenteren met hun stijl en op zoek zijn naar iets anders dan de norm, biedt A Fish Named Fred een spannende en vernieuwende keuze in de wereld van herenmode.

Oprichting en missie

A Fish Named Fred is een merk dat in 2011 in Nederland is opgericht met een duidelijke missie: het brengen van vernieuwing en creativiteit in de herenmode. Het doel was om kleding te creëren die niet alleen stijlvol is, maar ook een verhaal vertelt en persoonlijkheid uitstraalt.

Kenmerkende stijl

Het unieke aan A Fish Named Fred is de combinatie van humor, originaliteit en opvallende designs. Het merk staat bekend om zijn levendige prints, onverwachte kleurencombinaties en gedurfde patronen, waardoor elke kledingstuk een statement op zichzelf is.

De inspiratiebronnen van A Fish Named Fred zijn divers en werelds. Van verschillende culturen en natuurelementen tot invloeden uit de culinaire wereld, elk aspect wordt op een creatieve manier in de kleding verwerkt. Dit resulteert in een breed en dynamisch assortiment dat mannen de mogelijkheid biedt om hun eigen unieke stijl te verkennen.

Duurzaamheid

Naast opvallende ontwerpen, legt A Fish Named Fred ook een sterke focus op duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en bewust te zijn van hun productieprocessen. Dit onderstreept hun inzet voor zowel mode als de gezondheid van onze planeet.

Wil je meer informatie? Heb je vragen?