Gratis verzending in België vanaf € 250,-

Personaliseer je perfecte pak voor het trouwseizoen

Als bruidegom, vader van de bruid, getuige, broer of beste vriend, is het jouw moment om te stralen. En wat is een betere manier om dat te doen dan in een kostuum dat perfect bij jou past?

Bij ons vind je geen standaardpakken van de plank, maar maatwerk dat volledig aan jouw wensen voldoet. We bieden UNIEKE kostuums aan, waarbij jij zelf de stijl bepaalt. Van de kraag tot de vorm van de zakken, de breedte van de pijpen en zelfs de kleinste details zoals het afstikgaren van de knopen op de mouw, jij hebt de touwtjes in handen.

Maar het gaat nog verder dan dat. Met onze persoonlijke touch geven we jou de mogelijkheid om je eigen accenten toe te voegen. Schrijf bijvoorbeeld een speciale boodschap aan de binnenkant van je vest en maak van je pak een echt uniek exemplaar.

Onze ervaring van meer dan 10 jaar staat tot jouw beschikking om je te begeleiden naar het perfecte pak voor jouw speciale dag. Maak snel een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om te schitteren op het trouwfeest van jouw dromen.

Tot snel!

Je kledingadviseurs,

Veerle & Betty

20 maart 2024
Wil je meer informatie? Heb je vragen?