Gratis verzending in België vanaf € 250,-

Met de foto's op onze webshop willen we een EXTRA etalage voor jullie creëren.

Hallo UNIEKE man,

Elk seizoen streven we ernaar om zo snel mogelijk de foto's van onze nieuwe collectie op onze webshop te krijgen. Voor sommige merken ontvangen we professionele productfoto's, maar voor de meeste kledingstukken moeten we zelf aan de slag. Dit is een uitdagende taak!

Gelukkig hebben we ons eigen fotomodel in huis;-) en werken we samen met Hedwig van Fotobing, een lokale fotograaf die heel flexibel is (dank je, Hedwig!). Maar we beschikken niet over professionele apparatuur om de perfecte positie van de kledingstukken te garanderen, we kunnen niet elk detail vastleggen en hebben niet altijd de tijd om de kledingstukken van tevoren perfect te strijken. Dit is de reden waarom onze webshopfoto's mogelijk niet altijd voldoen aan de standaard van perfectie.

Ons uiteindelijke doel met deze webshop? Een EXTRA etalage voor jullie creëren en jullie uitnodigen om onze fysieke winkel te bezoeken. Alleen in persoon kunnen jullie de ware kleuren zien, de stof voelen en vooral de pasvorm ervaren. Online verkopen is niet onze favoriete bezigheid; we geven de voorkeur aan direct contact met onze klanten in de winkel. Het is daar dat we het verschil maken, met onze diepgaande productkennis en persoonlijke klantenservice. Zoals iedereen die hier winkelt kan bevestigen, is het contact met jullie voor ons van onschatbare waarde.

We kijken ernaar uit om jullie binnenkort in onze winkel te verwelkomen en een unieke winkelervaring te bieden die verder gaat dan de virtuele wereld.

Stijlvolle groeten,

Veerle & Betty

21 september 2023
Wil je meer informatie? Heb je vragen?