Gratis verzending in België vanaf € 250,-

Ladies Citydeluxe: Zondag 10 maart OPEN 14-17u

Hallo UNIEKE man,

Stilletjes voelen we de lente kriebelen, dus tijd voor lente/zomer kleding.

Een feest in het vooruitzicht? Denk er dan aan dat wij al meer dan 10 jaar gespecialiseerd zijn in UNIEKE kostuums op maat.

Voor de nieuwe collectie streven we er elk seizoen naar om de meest prachtige kledingstukken voor jullie te selecteren. Ons doel is om aandacht te besteden aan diverse aspecten, variërend van draagcomfort tot kleuren die passen bij ieder kleurtype, van combineerbaarheid tot de juiste stijl voor elke gelegenheid.

Een opvallende trend die we zien in de wereld van mannenkleding is de groeiende focus op draagcomfort. Mensen verlangen naar kleding die het gevoel geeft alsof je in je favoriete joggingpak rondloopt, maar tegelijkertijd stijlvol en gekleed is. Deze behoefte aan comfortabel en toch modieus zijn heeft ons geïnspireerd om ons assortiment verder te verfijnen, met speciale aandacht voor kleding die moeiteloos comfort combineert met tijdloze elegantie.

Duurzaamheid is een andere kernwaarde die wij hoog in het vaandel dragen. We zijn trots om te kunnen zeggen dat onze kleding vervaardigd is van hoogwaardige materialen, zodat ze niet alleen lang meegaan, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Door te investeren in kwaliteit investeren we ook in de toekomst, waardoor jullie kunnen genieten van mode die niet alleen mooi is, maar ook ethisch verantwoord.

Daarom is een belangrijk aspect van ons werk de samenwerking met fantastische leveranciers en het ontdekken van nieuwe merken die willen investeren in een duurzame toekomst. Samen streven we ernaar om vernieuwende en hoogwaardige kleding te bieden, waarbij we niet alleen kijken naar de trends van vandaag, maar ook naar de behoeften van morgen.

Kortom, we zijn enthousiast over de nieuwe collectie waar comfort, stijl en duurzaamheid hand in hand gaan.

Benieuwd?

Deze zondag zijn we EXTRA OPEN: 14-17u.

Bovendien is Diest gehuld in een heerlijke shopping sfeer want het is Ladies CityDeluxe WE.

Altijd van harte welkom voor stijlvol kleding advies!

Veerle & Betty

7 maart 2024
Wil je meer informatie? Heb je vragen?