Gratis verzending in België vanaf € 250,-

Is jouw garderobe al winterproof? Za 11/11 OPEN 11-17u

Beste UNIEKE man,

De herfst heeft zijn intrede gedaan en we voelen de winter al naderen. Het is tijd om die gezellige winterjassen en warme sjaals weer tevoorschijn te halen.

Is jouw garderobe al winterproof? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen! Ook aankomende zaterdag zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De winter is het seizoen van weelderige stoffen zoals wol en fluweel. Rijke, warme kleuren zoals groen, oker, bruin en zelfs heldere kleuren zoals beige zijn helemaal in de mode. Bij ons vind je zorgvuldig geselecteerde stukken die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook comfortabel om te dragen. We letten op de kleine details die een groot verschil maken: denk aan een jas met een afneembare kap, handige steekzakken en goed geplaatste binnenzakken. Of aan kleding gemaakt uit stretchstof voor optimaal comfort.

Het allerbelangrijkste is dat jouw kleding perfect past en de kleuren zijn afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Daarom staan we altijd klaar om je te assisteren bij het vinden van de ideale winteroutfit. Aarzel dus niet om bij ons binnen te springen.

We heten je van harte welkom voor persoonlijk stijladvies en om je te helpen bij het ontdekken van de perfecte winterlooks!

Stijlvolle groeten,

Veerle & Betty

8 november 2023
Wil je meer informatie? Heb je vragen?