Gratis verzending in België vanaf € 250,-

De Week van de Belgische Mode: Duurzaamheid en Stijl

In de Week van de Belgische Mode willen we graag een schijnwerper werpen op enkele van onze leveranciers, want bij ons staan samenwerkingen met Belgische merken hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om originele merken te selecteren waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding een cruciale rol speelt. Als deze merken ook nog eens hun productie in België behouden, zoals bijvoorbeeld onze riemen van Angelo De Lombardi, dan is dat voor ons een echte meerwaarde.

Bij het selecteren van merken voor onze collectie, kijken we niet alleen naar de kwaliteit, maar ook naar originaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is het broekenmerk Deserious, dat indruk maakt met hun unieke stoffen en kleuren die je bij geen enkel ander merk terugvindt. Originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, want we willen onze klanten de kans bieden om zich te onderscheiden in hun kledingkeuzes.

Naast originaliteit, zijn duurzaamheid en degelijkheid belangrijke pijlers voor ons. Zilton broeken en Thomas Bradley hemden staan voor degelijkheid, waardoor je kunt vertrouwen op de duurzaamheid van deze kledingstukken. Maar het gaat verder dan alleen degelijkheid. We hebben ook oog voor milieuvriendelijkheid, en hier komt Atelier Noterman om de hoek kijken. Hun broeken en jeans zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit en hebben een goede pasvorm, maar ze zetten zich al jaren in voor een milieuvriendelijk productieproces. Ze verminderen de impact op het milieu door het gebruik van minder water bij het wassen van jeans en door het vermijden van toxische stoffen. Bovendien hebben ze de verpakking veranderd van plastic naar milieubewust papier. Het zijn deze kleine stappen in de richting van duurzaamheid die een grote impact kunnen hebben op onze planeet.

Hoewel we graag meer Belgische merken zouden willen verkopen, moeten we erkennen dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste artikelen te vinden die aansluiten bij ons concept. Ons ultieme doel is om elke man UNIEK, stijlvol, duurzaam en mooi te kleden. Daarom is het van essentieel belang om merken te selecteren die aan deze normen voldoen. Het gaat niet alleen om het label "Made in Belgium," maar om de totale ervaring en kwaliteit die we aan onze klanten kunnen bieden.

We zijn toegewijd aan het blijven zoeken naar en samenwerken met kwalitatieve merken die onze visie delen. In de wereld van mode, waarin trends snel veranderen, is het een voortdurende uitdaging om de perfecte balans te vinden tussen stijl, duurzaamheid en originaliteit. We blijven ons inzetten om onze klanten het beste te bieden en de Belgische mode te vieren in al haar facetten. Samen streven we naar een stijlvolle, duurzame en UNIEKE kledingkast voor elke man.

Hulp nodig bij het samenstellen van je kleerkast?

Altijd welkom!

Stijlvolle groeten,

Veerle & Betty

12 oktober 2023
Wil je meer informatie? Heb je vragen?